Over ons

Gerritsen van Groningen B.V. heeft een uitgebreid machinepark met geavanceerde apparatuur en gespecialiseerde kennis in huis, waardoor intern en extern talloze bewerkingstechnieken en andere werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. We staan voor snelle levertijden en oog voor uw kosten, maar bovenal voor het fabriceren van hoogwaardige producten. Gerritsen van Groningen hecht waarde aan een goede relatie met haar klanten.

Het bedrijf is gevestigd in Terborg (Gelderland, regio Arnhem), tussen Doetinchem en Lichtenvoorde en ligt vlakbij de Duitse grens.

Historie

Gerritsen van Groningen B.V. is meer dan 50 jaar geleden opgericht door de heren Gerritsen en Van Groningen. In eerste instantie hielden zij zich bezig met het produceren van metalen verlichting, maar al snel groeide het uit tot een bedrijf met een breed scala aan bewerkingen. De visie van de heer Van Groningen, samen met de andere werknemers, is om producten te realiseren met een zo hoog mogelijke kwaliteit door voortdurend te blijven investeren.

 

 

Missie

Er wordt gestreefd naar topkwaliteit en hoge efficiency gedurende het gehele productieproces. Ons doel daarbij is om de kosten zo laag mogelijk te houden. Kwaliteitsbewaking staat bij ons hoog in het vaandel. Door gedreven specialisten in te zetten, kan dit worden gerealiseerd.

Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft over onze diensten.

Gerritsen v. Groningen B.V.

Akkermansbeekweg 23-25
7061 ZA Terborg

Telefoon: (0315) 32 49 40
E-mail: info@gerritsen-van-groningen.nl
Heeft u vragen?
Neem gerust contact met ons op.

Volg ons op:

Facebook Youtube LinkedIn

img02

Poedercoaten

Lees verder
img16

Aluminium
bewerking

Lees verder
img02

Metaal
bewerking

Lees verder
Forceren/

Forceren

Lees verder