GERRITSEN VAN GRONINGEN

Al meer dan 50 jaar richt Gerritsen van Groningen zich op het vervaardigen van hoogwaardige metalen producten. Van idee tot 3D tekening, van concept tot eindproduct met een tevreden klant als uitgangspunt. De eindproducten van Gerritsen van Groningen worden toegepast in een grote diversiteit van systemen.

Deze zijn onder andere terug te vinden in de machinebouw, automobielindustrie, verlichtingsindustrie en medische sector. Deze bedrijfstakken vergen ieder haar eigen vakkundigheden en dat maakt ons een veelzijdige partner die u van A tot Z kan ontzorgen. Door de vele competenties kunt u een breed scala aan bewerkingen bij één partner onderbrengen.

KORTE LIJNEN

Ons doel is u van dienst te zijn met Achterhoeks vertrouwen, gekarakteriseerd door flexibiliteit en een klantgerichte aanpak. Voor u als klant resulteert dit in korte lijnen waarin een goede afstemming kan plaatsvinden. Als familiebedrijf blijven wij voortdurend streven naar optimalisatie van competenties en productietechnieken.

DIENSTEN

Naast metaalbewerking kunt u bij ons terecht voor aluminiumbewerking en het poedercoaten van uw producten. Kortom, bent u opzoek naar een veelzijdige partner op het gebied van metaalbewerking, aluminiumbewerking of poedercoating neem dan contact met ons op.

Vlaggen bij Gerritsen van Groningen B.V.

VRAGEN

Heeft u vragen over onze diensten of mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Direct contact opnemen

CONTACT

Gerritsen v. Groningen B.V.
Akkermansbeekweg 23
7061 ZA Terborg
Telefoon: +31 315 324 940
E-mail

BROCHURE

Wilt u meer informatie over ons bedrijf?
Download onze brochure
“50 jaar Achterhoeks vertrouwen”