Gerritsen van Groningen

DISCLAIMER

De website www.gerritsen-van-groningen.nl en de meeste onderdelen (tekst, foto's en filmpjes) zijn eigendom van Gerritsen van Groningen B.V. De website www.gerritsen-van-groningen.nl is een project en eigendom van Gerritsen van Groningen B.V.

Het is niet toegestaan (een deel van) deze site over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook te verspreiden of openbaar te maken zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Gerritsen van Groningen B.V.

De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat deze informatie onvolledig is en/of onjuistheden bevat. Gerritsen van Groningen B.V. sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, voortvloeiende uit het gebruik van deze website.

Alle informatie op deze website kan ieder moment zonder nadere kennisgeving worden gewijzigd. Gerritsen van Groningen B.V. is niet verantwoordelijk voor de meningen van derden die op de site worden getoond.

Hyperlinks die leiden naar externe websites buiten het domein www.gerritsen-van-groningen.nl zijn geen eigendom van Gerritsen van Groningen B.V. Gerritsen van Groningen B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de inhoud van websites die niet door Gerritsen van Groningen B.V. worden onderhouden.

Bus Gerritsen van Groningen B.V.

VRAGEN

Heeft u vragen over onze diensten of mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Direct contact opnemen

CONTACT

Gerritsen v. Groningen B.V.
Akkermansbeekweg 23
7061 ZA Terborg
Telefoon: +31 315 324 940
E-mail

BROCHURE

Wilt u meer informatie over ons bedrijf?
Download onze brochure
“50 jaar Achterhoeks vertrouwen”