Archief nieuws


[12-11-2019] Nostalgie maakt plaats voor vernieuwing!

De Sangiacomo T125 DM DBV

Ter versterking van de bestaande faciliteiten heeft Gerritsen van Groningen vandaag een nieuwe 125 tons portaalpers van het Italiaanse fabricaat Sangiacomo ontvangen. Vorige week is die te zien geweest in Stuttgart op de beurs voor plaatbewerking, EuroBlech. De geleverde plaatstalen portaalframe pers beschikt over een perskracht van 1.250 kN, bij een vaste slaglengte van 250 mm. De machine biedt naast meer stabiliteit, ook de mogelijkheid om de variabele slagen per minuut te verhogen met 62,5%. De aanvoer van deze pers zal gerealiseerd worden door de bestaande Dimeco bandaanvoerlijn.

Met het vervangen van de Soenen pers hebben wij afscheid genomen van een gedenkwaardige machine. Decennialang is de machine met passie bediend door de heer Chris van Groningen, medeoprichter Gerritsen van Groningen, die elke woensdagmiddag schijven kwam produceren om tot het laatst betrokken te blijven bij het reilen en zeilen van zijn levenswerk.


 

[31-10-2018] Nieuwe aanwinst voor Gerritsen van Groningen!

De Gigant G2 160/2

Met trots hebben wij ons machinepark uitgebreid met deze nieuwe dubbelkoloms Gigant Industries hydraulische dieptrekpers met een capaciteit van 160 ton. Vorige week is die al te zien geweest op de EuroBLECH, de internationale beurs voor plaatbewerking in Hannover. Deze machine zal gebruikt worden om verschillende soorten vlakke metalen platen diep te trekken tot gevormde producten.


Terug naar homepagina.

Gerritsen v. Groningen B.V.

Akkermansbeekweg 23-25
7061 ZA Terborg

Telefoon: (0315) 32 49 40
E-mail: info@gerritsen-van-groningen.nl
Heeft u vragen?
Neem gerust contact met ons op.

Volg ons op:

Facebook Youtube LinkedIn

img02

Poedercoaten

Lees verder
img16

Aluminium
bewerking

Lees verder
img02

Metaal
bewerking

Lees verder
Forceren/

Forceren

Lees verder